Szulák Andi és Papp Gergő esett ki A Nagy Duettből

Papp Gergő SuperTv2 énekesek A Nagy Duett kieső Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Nagy Duettben már két produkciót kellett előadniuk az énekes pároknak. Bangó Margit kétszer is combot villantott, Csézy és Gesztesi Károly pedig ismét unalmasak voltak.

Hiába próbált A Nagy Duett összes résztvevője több szavazatért kampányolni az élő műsor egész ideje alatt, mégis Szulák Andrea és énekes párja, Papp Gergő estek ki a SuperTV2 vasárnap esti műsorából.

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2

Csézy és Gesztesi Károly megint biztosra akartak menni az egyszerű és fülbemászó dalválasztásukkal, amit többen sérelmeztek is a zsűri tagjai közül, hogy egyszerűre és unalmasra sikeredett, ennek ellenére továbbjutottak a jövő heti adásba. Király Linda és Szabó Győző hozta a szokásos laza, energikus formáját. Cseke Katinka és párja, Attinka (vagyis Kökény Attila) a vicces irányt célozta meg ma este is, és őrült táncukkal bent is maradtak a műsorban. Bangó Margit pedig mindenkit megdöbbentett combvillantásával, amit kétszer is sikerült kiviteleznie teljesen véletlenül A Nagy Duett élő adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.