műsorvezető utazás pusztítás celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányosan viselkedett egy hazai celeb egy ciprusi utazáson. A Life.hu  információi szerint az RTL Klub korábbi, szőke üdvöskéjéről van szó.

Lerántja a leplet a bulvárfogyasztó számára is ismert színésznő-műsorvezetőről egy új könyv. Míg a nézők a szerethető, ám kicsit szabadszájú színésznő-műsorvezetőt látják benne, az idegenvezető retteg a számára csak sárkánynak titulált nőtől.
"Élénken élt az emlékezetében, hogy miként kellett kimagyaráznia azt a pusztítást, amit a művésznő a szobájában véghezvitt. Összehányt fürdőkád, leszakított karnis, felborogatott, cigarettával kiégetett bútorok fogadták a takarítókat. Az egyedül érkező híresség az egész hetet végigtombolta, minden nap másba volt szerelmes, hazautazáskor az egész busz közönsége várt arra, hogy forró csókjaival végre elköszönjön a szemközti autókölcsönző tulajdonosától és elindulhassanak a reptér felé."-olvastuk a Turista from Hungary című könyvben

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.