15 kilóval könnyebben áll színpadra a rocklegenda

fogyás Deák Bill Gyula koncert szívbeteg énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deák Bill Gyula tavaly novemberben szívinfarktuson esett át. A súlyos betegség rákényszerítette arra, hogy megtanuljon odafigyelni magára - tudta meg a Life. hu.

Gyula és csapata hamarosan "A Legenda visszatér" című koncertsorozattal újra színpadra lép. "Az orvosok sokáig féltettek, volt aki engedte hogy színpadra álljak, volt aki nem javasolta. Nyáron két órás koncerteket adok majd és ezt teljesen jól bírom. A vérnyomásomra muszáj odafigyelnem, ezért sétálok minden nap, könnyű súlyokkal tornázok, próbálok megfelelően étkezni, napi egyszer eszem főételt és sok zöldséget iktattam be a mindennapokba, az életmódváltásnak köszönhetően fogytam 15 kilót, ami szintén jót tett az szervezetemnek. A családom mindenben mellettem ál és nekik meg a közönségnek köszönhetően újra a régi vagyok. Nekem az az életem hogy színpadra állok, mert ott tudok igazán önmagam lenni" - mesélte Gyula, aki kórházi kezelése óta depresszióval küzd. Deák május 18-án a Pecsa Musicgarden színpadán áll közönség elé, és úgy tervezi, ha nagyon elfárad a zenélés közben időnként leül egy kicsit.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.