Bogdán Csaba halál gyász anyós énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalom tölti be Szandi és családja szívét. Egy nagyon fontos embert vesztettek el a múlt héten.

Gyászol Szandi és családja: múlt hét csütörtökön örök álomba szenderült az énekesnő férje, Bogdán Csaba édesanyja, Kati néni - írja a Blikk. Az énekesnő hivatalos közösségi oldalán köszönt el szeretett anyósától.

Forrás: Facebook/Szandi-hivatalos-oldala
Forrás: Facebook/Szandi-hivatalos-oldala

Kati néni januárban még unokái körében ünnepelte 80. születésnapját

Szandi megható szavakat írt a kép alá: "Második anyukámként szerettem Őt. Mindig mondta nekem: Gizikém (így szólított), Te vagy az én fogadott lányom! Minden gondolata a családja és az unokái körül forgott. Még élete utolsó napján is őket emlegette, őket hívta. A fájdalom, amit érzünk, leírhatatlan. El sem tudom képzelni, milyen lesz az élet nélküle. Annyira fog hiányozni! Drága Mama! Nyugodjon békében!" Az énekesnő férje, Bogdán Csaba is vigasztalhatatlan. Ő a következőt posztolta Facebook oldalára: "Tegnap reggel még megsimogathattam a homlokát, és megköszönhettem neki azt a végtelenül sok szeretetet, amellyel életem folyamán elhalmozott. Aztán eljöttem tőle, ő pedig örökre elaludt. A nővérek szerint már csak engem várt, aztán elindult a hosszú útra. Végtelen szomorúság van bennem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.