Begyógyszerezve versenyzett a címlaplány

úszás Szandra A címlaplány fájdalomcsillapító mellműtét sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kénytelen volt feladni az utolsó feladatot Szandra, A címlaplány versenyzője, pedig a sportos versengésre alaposan felkészült.

Drámai pillanatokat élt át Szandra, akinek tavaly decemberi mellműtétje miatt kímélnie kellene új kebleit a megerőltetéstől. De miután nem akart kimaradni a feladatokból fájdalomcsillapítóval próbálta enyhíteni egyre erősödő fájdalmait.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál
Fotó: VIASAT3/Nánási Pál

"Nagy implantátumot tettek be, A kosaras, szinte lapos mellem volt, most pedig D kosaras melltartót hordok. Papíron csak nyolc hét a gyógyulási idő, de van egy fél év, amikor kímélnem kellene magamat. Hiába vettem be fájdalomcsillapítót már reggel, nagyon szenvedtem, sírva csináltam meg mindent feladatot, csak a legutolsót hagytam ki. Kincseket kellett gyűjteni a medencében, az úszás pedig kifejezetten a mellizmokat dolgoztatta meg. A versenytársaim nagyon büszkék voltak rám, annak ellenére, hogy feladtam az utolsó feladatot" - mesélte Koholák Szandra, akit ma este láthatunk a Viasat 3-on futó műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.