Zalatnay Sarolta rajongók nagyszínpad koncert énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teli torokból énekeltek a kisebbségben lévő magyar szigetelők Zalatnay koncertjén a Szigeten, a Volt fesztivál teraszán - tudta meg a Life.hu.

Zalatnay örökzöld slágerei továbbra is népszerűek, David Guetta nagyszínpadi zárókoncertje után a hazafelé indulók leragadtak az énekesnő útba eső koncertjén. A főleg negyvenesekből álló korosztály mellett pár, szüleivel odatévedt tizenéves is lelkesen énekelte a Tölcsért csinálok a kezemből című slágert. A "Nagyszínpadot!" skandáló tömegtől maga Zalatnay is meglepődött, ezért bizakodva szólt a dalait teli torokból ordító közönséghez.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

"Tavaly volt Nagyszínpad, idén sajnos nincs, de jövőre még lehet" - mondta bizakodva a rajongóknak az énekesnő, akiknek idén Korda Gyurit és Balázs Klárit is mellőzniük kellett, Schmuck Andor nagy bánatára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.