műsorvezető könnyek szerelem Müller Attila Adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Attila nem sajnálja, hogy kamerák előtt roppant össze és hullajtott könnyeket egykori szerelméért, akivel a TV2  Édes Élet kedd esti adásában ismét összefut.

Visszasírja kapcsolatát Müller Attila, akit az elmúlt hónapok nagyon megviseltek. A műsorvezető a mai napig nem tudta kiheverni, hogy kedvese, Réka elhagyta. A fitneszbajnoknőt nem hatották meg a férfi könnyei, a megható adás óta nem kereste egykori szerelmét.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Nem így terveztem az adást, azt hittem, keményebb leszek, azt hittem, tudom tartani magamat. A könnyeimmel beégtem egy csomó ember előtt. De kiöntöttem a szívem, az emberek legalább nem csak egy ide-oda pattogó hülyegyereket látnak" - mondta Attila, aki gyomorgörccsel készült arra a jótékonysági estére, ahol Réka is felbukkant.

"Sejtettem, hogy ott lesz, közös a társaságunk, közös a csapatunk, Réka őket rajtam keresztül ismerte meg. Az emberben ilyenkor ott van az a természetes izgalom, hogy úristen, ismét látni fogom. Jó hangulatú kis este volt, egy pillanatra úgy éreztem, mintha minden rendben lenne köztünk. Akik ismertek, mind azt kérdezték, hogy 'Na, megint összejöttetek?' , akik meg nem, ők azt tudakolták, hogy 'ti mióta jártok?'. Kívülről is érződött a vibrálás köztünk. Sajnos, amit Réka eldöntött, azt tartani kell. Mint férfi, már nem érdeklem, baráti kapcsolatban maradtunk" - mondta Attila, akit annyira megbabonázott a lány, hogy el akarta venni feleségül.

"Egymás között nem volt róla szó, de ő volt az első nő, akivel szavak nélkül is megértettük egymást. Semmelyik korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen állandó vibrálás, vele fordult meg először a fejemben, hogy őt akármeddig el tudnám képzelni a társamnak. Feleségül akartam venni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.