gyilkosság késszúrás BRFK milliomos szőrme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több késszúrással végeztek a szőrmebizniszben utazó dúsgazdag magyar asszonnyal.

Éva néni az Egyesült Államokban leértékelt bundákat vásárolt fel, amelyeket itthon nagy haszonnal eladott. A nő gyilkosát állítólag már elfogta a rendőrség - tudta meg a Bors.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Az asszony átlagon felüli életet élt. Százmilliós ingatlannal is rendelkezett, de nem abban élt, hanem egy másikban, a főváros XII. kerületében. A nap 24 órájában sofőr állt rendelkezésére és kizárólag étteremben étkezett. A BRFK nem hozta nyilvánosságra az esetet. A gyilkosság és az elfogás tényét azonban csütörtökön a rendőrség is megerősítette a lapnak. Más forrásból úgy tudni, hogy Éva néni feltehetően ismerte a gyilkosát. Az idős asszonnyal a tettes különös kegyetlenséggel végzett, több halálos késszúrást ejtett rajta. Az állítólagos elkövető egy 43 éves budapesti férfi volt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.