valóvilág RTL II jelentkező jelentkezés fura Való Világ Villa elindulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulizni vágyó, fura fazonok is jelentkeztek a ValóVilág 6. szériájába.

Hamarosan újra nyílik a ValóVilla kapuja. A jelentkezők alig várták, hogy végre megmérettethessék magukat. A ValóVilág hatodik évadának szereplőválogatására 15 ezer ember jelentkezett és egy kutya. A műsor várhatóan az RTL II csatornán fut majd - tudta meg az Origo.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Közel tizenötezren jelentkeztek, és a visszajelzések alapján rengetegen várják a VV6 indulását. Zömében a húszas éveikben járó fiatalok szeretnének bekerülni, a legidősebb próbálkozó pedig egy hetvenen felüli nyugdíjas hölgy volt, őt is várjuk, hogy érkezzen. Azok vannak itt, akik előzetesen regisztráltak és e-mailben értesítést kaptak. A mostani, első körös válogatón egy adatlapot kell kitölteni, készítünk mindenkiről egy fotót, és van egy kis elbeszélgetés is a kollégáinkkal. Minél érdekesebb és önmagát adja valaki, annál nagyobb esélye van bekerülni" - mondta Losonczi László főszerkesztő az első napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.