Kirobbanó formában Balogh Edina

parti szülés Balogh Edina Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először hagyta hosszabb időre egyedül 6 hónapos kisfiát a Barátok közt Kingája, Som Balogh Edina, aki a sorozat 15. születésnapját ünneplő partijára férjével, Som Krisztiánnal érkezett- tudta meg a Life.hu.

Hat hónappal a szülés után máris kirobbanó formában van Edina, aki május óta egy kisfiú, Noel továbbra is csodaszép édesanyja. A színésznő és férje, Som Krisztián, a Barátok közt zenei producere és zeneszerzője nem hiányozhatott erről a kivételes estéről, ahol a sorozat több, korábban már kiírt szereplője is megjelent. Kinga tavasszal távozott a sorozatból.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A képgalériáért kattints ide!

"Ez az első este, hogy magára hagytuk Noelt, nagyon nehéz volt elszabadulni tőle. Egyszer már elmentünk egy háromnegyed órás baráti filmvetítésre, de az nem volt olyan hosszú, azt könnyen kibírtuk. Most viszont kicsit aggódunk, hogy ne kelljen elmenni egy óra múlva. Anyukámra hagytuk a kicsit, aki nehezen viseli, hogy nem velem van, ugyanis még anyatejes baba, szoptatom. Nagyon anyás-apás, szereti, ha egyikünk ott van vele, ijesztő neki, ha egyikünket sem látja" -osztotta meg velünk Edina, akin a szülés nem hagyott nyomokat.

"Szerencsém volt, nagyon nem is híztam meg, de a szülés óta egészségesen étkezünk és a génjeim is jók. Az az első, hogy szoptatni tudjak, nem fogyókúrázom. A baba miatt kicsit barnább lett a hajam, ez már majdnem a természetes hajszínem. Így kényelmesebb, nem kell gyakran fodrászhoz rohannom és az ombre, színátmenetes hajfestés meg úgyis divatba jött"- tette hozzá a sugárzó anyuka.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.