Vundersőn és Zuperszexi Sebestyán Balázs Vadon Jani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét felkavarta az állóvizet Sebestyén Balázs és Vadon Jani.

A két műsorvezető néhány napja rádióműsorban élcelődött annak az egyetmistának, Teczár Szilárdnak a nemi hovatartozásán, aki igazságtalannak tartotta, hogy a lányokat igyen engedik be bulizni a szórakozóhelyekre. A két műsorvezető akkor nem kért elnézést, a Vundersőn és Zuperszexi vasárnapi adásában azonban szájon csókolták egymást...

Forrás: RTLKLUB

Herman Péter, a show kreatív producere a Borsnak elmondta, hogy Balázsék a műsor első részében nagyon direkt módon kértek elnézést Teczár Szilárdtól. A producer hozzátette, Balázzsal és Janival együtt kezdte a szakmát, és jól ismeri őket. Ő pontosan tudja, hogy mindketten családos emberek, a homofóbia pedig igen távol áll tőlük. Szerinte mindkét műsorvezető felvilágosult gondolkodású, és nem kellene félreéérteni a tetteiket. "Talán ez a színpadi csók egy picit ennek az egész történetnek a karikatúrájaként szerepelt a műsorban" - vallotta Herman Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.