harmadik gyermek Kate Winslet Ned Rocknroll megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a hollywoodi színésznő, Kate Winslet harmadik gyermeke. A kisfiút egyelőre csak a "kis rocknrollnak" becézik. 
Álomszép kismama volt Kate Winslet Forrás: AFP

Korábban már írtunk Kate Winslet terhességéről, aki már várandósan is gyönyörű volt, ám most végre a színésznő december 7-én, szombaton egy kisfiúnak adott életet - a baba, az anyukája és az édesapja, Ned Rocknroll is remekül vannak. A baba - akit a kis Rocknrollnak becéznek - a színésznő harmadik, jelenlegi férjével első közös gyermekük. A 13 éves Mia és a 9 éves Joe Kate előző két házasságából született.

Agyonretusálták Kate Winsletethttp://www.life.hu/legytrendi/20131015-kate-winslet-szineszno-arcat-szetretusaltak-a-vogue-magazin-novemberi-cimlapjara.htmlAkinek kijutott a drámából: Kate Winslethttp://www.life.hu/life/galeria/20131004-fotokon-akkor-es-most-kate-winslet-oscardijas-brit-szineszno.htmlVárandósan is gyönyörű Kate Winslethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130908-kate-winslet-szineszno-kisbabat-var-igy-is-nagyon-csinos-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.