Saját péniszét kellett fotóznia Shia LaBeoufnak

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova -
pénisz kép válogatás A nimfomániás Lars von Trier casting Shia LaBeouf
Te meddig mennél el egy szerepért? A színész elárulta, hogyan zajlott Lars von Trier botrányfilmjének válogatása.

Nem akármilyen castingon esett át Shia LaBeouf, mielőtt szerepet kapott a hamarosan bemutatásra kerülő A nimfomániás című filmben. A színész elárulta, a producerek kérésére péniszéről is kellett képet mellékelnie jelentkezéséhez.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova
Hogy szexelnek a szülők, ha egy ágyban alszanak a gyerekekkel?http://www.life.hu/anyaskodj/20140107-hogy-szexelnek-a-szulok-ha-egy-agyban-alszanak-a-gyerekekkel.htmlNem tartja magát szexinek Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/szepulj/20140105-michael-fassbender-irnemet-szinesz-nem-tartja-magat-szexinek.htmlErotikus filmet forgat Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/szeress/20130521-lifenight-erotikus-kepek-jelentek-meg-shia-labeauf-legujabb-filmjebol-a.htmlAlig lehet ráismerni a sztárra! Mi történt Shia LaBeouf-fel?http://www.life.hu/szorakozz/20121220-nagyon-megvaltozott-shia-labeouf-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.