Pierce Brosnan Lucy Liu UNICEF választás Claudia Schiffer Natalia Oreiro nagykövet Emir Kusturica Felipe Massa D.Tóth Kriszta Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan világsztárok közé lépett D.Tóth Kriszta, mint Pierce Brosnan, Ewan McGregor, Lucy Liu. A műsorvezetőt az UNICEF nagykövetévé választották.

D. Tóth Kriszta és családja számára a jótékonykodás mindig fontos szempont volt. A népszerű műsorvezető évek óta rendszeresen együttműködik az UNICEF-fel, így talán nem meglepő, hogy a minap kinevezték a szervezet nagykövetének. Ezzel olyan sztárok nyomdokaiba lépett, mint Pierce Brosnan, Ewan McGregor, Lucy Liu, Natalia Oreiro, Claudia Schiffer, Felipe Massa, Emir Kusturica, akik évek óta egy-egy ország UNICEF nagykövetei.

Forrás:redlemon

"Nemcsak megtiszteltetés, hanem óriási felelősség is számomra ez a kinevezés. UNICEF nagykövetként az a dolgom, hogy hangja legyek azoknak a gyerekeknek, akiket a társadalom nem hall meg, sőt, talán észre sem vesz. Fontosnak tartom, hogy az UNICEF, mint a világ egyik leghitelesebb és leghatékonyabb humanitárius szervezete olyan, mint egy kétkarú óriás. Egyik karjával a távoli országokban élő, számunkra elképzelhetetlenül szerencsétlen sorsú gyerekeken segít, a másikkal pedig itthon tevékenykedik azért, hogy minden magyar gyereknek megadassék a teljes és boldog gyermekkor esélye. Azon leszek, hogy ezeket a karokat a magam eszközeivel még erősebbé tegyem" -

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.