Kiszel Tünde lovagja kitálal

szex Kiszel Tünde ország Hungarikum imázs Story Gála naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva és hódolója, Szabolcs között nincs szexuális kapcsolat. A fiú bevallotta, nem tud most elköteleződni.

Áradozva mesélt Tündéről új hódolója, aki a Story Gálán élvezte a celebasszonyról rápislákoló reflektorfényt. Szabolcs a Best magazinban elárulta, különleges embernek tartja Tündét és élete álma volt, hogy szerepeljen és interjúkat adhasson.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiszel Tünde egy hungarikum, különleges jelenség, egy ország büszkesége. Része az ország imázsának. Ha azt mondom, hogy Magyarország, akkor hozzá kellene tenni, hogy itt él Kiszel Tünde is" – szögezte le halálos komolysággal a fiú, akinek esze ágában sincs szexuális kapcsolatba kezdeni Tündével. Szabolcs állítja, menne neki a szex, mert Tünde nagyon vonzó nő, de jelenleg nem tud elköteleződni. A csillogást viszont szereti a naptárdíva oldalán.

„Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor beléptem a Royal Szállóba, és minden szem ránk szegeződött" – vallotta be Szabolcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.