Beperelték Nicki Minaj-t

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
paróka vád Nicki Minaj üzlet valóságshow per fodrász stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappert egykori stylistja vádolta meg azzal, hogy az általa tervezett parókákat a saját neve alatt adta el.

Dollármilliókra perelték Nicki Minaj-t. A keresetet a sztár egykori stylistja, Terence Davidson adta be, amely szerint Nicki saját termékeként adja el azokat a parókákat, amelyek anno az ő ötletei alapján születtek. Davidson állítása szerint régebben szó volt egy közös parókagyártó-vállalkozás indításáról is. Az online üzlet végül megvalósult, ám Davidson kimaradt belőle.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Ez már csak azért is dühítő, mert – ahogy ügyvédje mondta – az énekesnő ma sehol nem lenne Davidson parókái nélkül, hiszen ezek segítségével tett szert a hírnévre is. Mint kiderült, nem csak emiatt fúj ennyire a rapperre: a fodrász régebben épp Nicki miatt utasított vissza egy saját valóságshow indítására vonatkozó szerződést, mert a sztár képviselői őt is bele szerették volna venni Nicki reality-műsorába. A show végül létrejött, ám Davidson nem kapott benne helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.