VV Laci a ValóVilág első párbajának kiesője, ő hagyta el a villát

Forrás: Life. hu -
ValóVilág6 VV Laci párbaj kieső
Krisztiánnak 13 rokona és barátja, a Dr.Csernus figyelmét is felkeltő Lacinak pedig négy ismerőse jött el szurkolni a ValóVilág6 első párbajára. A  műsor kezdetekor az állás nagyon szoros volt, 48 és 52%, de az adás közben megváltoztak az eredmények.

Krisztián azzal a rögeszmével ment be a villába, hogy nem akar senkivel sem barátkozni, de Lilu provokációjára, hogy kapcsolatok nélkül nem lehet egy közösségben élni, bevallotta, hogy mégis csak sikerült pár embert megkedvelnie.

VV Laci Forrás: Life. hu

A nézők szavazása után tehát Krisztián hajthatta álomra a fejét újból a villában. Laci pedig az utca ajtón távozott. "Már rosszul keltem, rosszul éreztem magamat.Éreztem, hogy szoros lesz a verseny. Nem tudám másképp játszani a játékot, ha újra kezdhetném."

15 kilót fogyott a válása után VV Lacihttp://www.life.hu/bulvar/20140124-15-kilot-fogyott-vv-laci.htmlA negyvenes Laci fiatalos külsővel, tökéletes, kigyúrt testtel költözött be a villába. A magára igényes férfiről nehéz elhinni, hogy egykor 15 kilóval többet nyomott. TV + BulvárOrigoVV Laci fizetett színész?http://www.life.hu/bulvar/20140124-vv-laci-feltunt-egy-masik-csatornan-is.htmlTegnap este egymás után két csatornán is feltűnt VV Laci, akit sikkasztásért két év börtönre ítéltek. Először az RTL Klub Gyanú árnyékában című sorozatában, majd később az RTLII luxusbörtönében.TV + BulvárOrigoVV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/bulvar/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.htmlVV Laci kalandos életével, zűrös múltjával már szórakoztatta a szombathelyi lakosokat - és itt most nem mások megkárosítására gondolunk. Dr. Csernus Imre azonnal kiszúrta magának Szombathelyen az első sorban ülő férfit. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.