Ilyenek a boldog állatok!

Forrás: BoredPanda -
boldogság pareidolia fotók érzelem állatok nevetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a zoológusok között a mai napig nincs egyetértés abban, hogy képesek-e az állatok mosolyogni, ahhoz nem fér kétség, hogy az alábbi élőlények pont úgy néznek ki, mintha nagyon-nagyon boldogok lennének. 

Hogy valódi érzelmeket látunk-e az állatok arcán, vagy csupán úgynevezett pareidoliáról (egy olyan illuzorikus érzet, amely bizonytalan és véletlenszerű ingereket - többnyire hangokat vagy képeket - konkrétnak és tisztán kivehetőnek tüntet fel. Az ismertebb példák közé tartozik a felhőkben látni állatok alakját vagy arcokat, vagy emberarcot felfedezni a Holdban, vagy rejtett üzeneteket hallani a visszafelé lejátszott lemezeken) beszélhetünk, nyilván nem tudjuk eldönteni. Persze, nem is a mi dolgunk... Mi pont beérjük annyival, hogy gyönyörködjünk ezeken a kedves kis állatokon. A szívmelengető képsorozatot ITT nézheted meg!

Forrás: BoredPanda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.