Szél Bernadett: "Egyes képviselőket nagyon irritálok"

Forrás: Origo -
politika light LMP Szél Bernadett politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu "A politikus is ember" című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatja be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Szél Bernadettet, az LMP társelnökét! 

Csillagásznak készült, de már csak a kikapcsolódást jelenti számára a végtelen kozmosz tanulmányozása. A kétgyermekes anyuka testközelibb dolgokból, a természeti erőkből és a családjából meríti hihetetlen energiáját. Annyira szomjazza a levegőt, a napfényt, a szelet és a vizet, hogy ha esik, ha fúj, kocog a Margitszigeten vagy a lakhelyén. Reggeli kiskosztümjét nem csinos kistáskával kombinálja, hátizsákot vesz, amiben az edzőfelszerelése lapul. Felszáll a helyi buszra, és mire a kollégák megérkeznek a parlamentbe, ő már túl van több izzasztó körön. Pedig a nap neheze csak ezután következik. A munkahelyén is rendszeresen kerül izzasztó helyzetbe, naponta kell megküzdenie férfikollégái szexista megjegyzéseivel.

Forrás: Origo
Forrás: Origo
Forrás: Facebook/Szél Bernadett
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.