Kipakolta a melleit az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Alexa mell szexi szelfi dekoltázs Éjjel-nappal Budapest villantás
Alexa buja képpel üdvözli a napsütést és megvillantotta vadonatúj bikinifelsőjét is.

Az ÉNB egzotikus szépsége egy szelfisorozattal jelezte, itt az idő, hogy lengébb ruhadarabokra váltsunk. Alexa közösségi oldalán tesztelte, kinek hogy tetszik az új fürdőruhája, közben pedig megvillantotta dekoltázsát. A szokásos szájcsücsörítés sem maradhatott el.

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest
Leolvadtak a kilók a Szombat Esti Láz sztárjairólhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-a-szombat-esti-laz-sztarjai-mate-kriszta-bardos-andras-eszmenyi-viktoria-rengeteget-fogytak-a.htmlA hírességek teljes gőzzel készültek minden egyes adásra, hogy profi párjuk oldalán bizonyítsanak a parketten. Szombaton kiderül, ki lesz a győztes.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSváby András ismét képernyőre kerülhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-svaby-andras-ismet-feltunik-a-kepernyon-a-tv-paprikan-fog-fozni.htmlSváby András, miután lekerült a TV2 képernyőjéről, elhatározta, hogy csak akkor vállal újból tévés szereplést, ha a felkérés tetszik neki. Az egykori sztárhíradós nyáron a TV Paprikán A boldogság receptjei című műsorban tűnik fel ismét, ahol meglepő módon főzni fog.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNehezen viseli az ismertséget Bárdosi Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-bardosi-sandor-birkozo-az-edes-elet-sztarja-nehezen-viseli-az-ismertseget.htmlAzt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.