Finisben a Life.hu Csajfeszt

Forrás: Thinkstock -
zárás Life.hu Csajfeszt B the First koncert Gájer Bálint Pély Barna
A Life.hu Csajfeszt zárónapján Pély Barna új formációja, a B The First, valamint Gájer Bálint is fellép. De bulizva égetheted a zsírt, vagy épp csodálhatod a legújabb esküvői ruha trendeket is. Tömörített útmutató a 4. naphoz.

Ha eddig nem jártál a Life.hu Csajfeszten, akkor azért, ha voltál és tetszett, akkor pedig azért gyere el rendezvényünk utolsó napjára, a Corvin sétányra. A szombati nap is szuperjól sikerült - itt meg is nézheted, mennyire! Vasárnap pedig a Corvin Pláza mínusz 1. emeletén délelőtt a divat az úr. A népszerű divattervező, Bélavári Zita esküvőiruha-bemutatóját nézheted meg 11 órától.

Forrás: Thinkstock

A Nagyszínpadon a mozgásé a főszerep: legyen az pilates, kangoo, alakformálás, önvédelmi oktatás – itt egy helyen megtalálod.

A Life.hu csajfesztes karszalagoddal napközben és este kedvezményesen shoppingolhatsz és mozizhatsz!

A pontot az i-re az esti koncertek teszik fel. Fél 6-kor Pély Barna áll színpadra B The First nevű formációjával.

A B the First a koncertezés és lemezkészítés mellett a tehetségkutatást sem hanyagolja el: az szjger.hu-n egyedülálló online tehetségkutató indult, ahol a legjobb sulizenekarokat keresik. A döntő június 3-án lesz a Pesti Magyar Színházban. További részletek ITT!

20 órától pedig Gájer Bálint koncertje zárja a Life.hu Csajfesztet.

Ez csak egy rövidke ízelítő volt a programok közül. Látogass el bátran ERRE az oldalra, töltsd le magadnak a teljes programfüzetet és válogasd össze, hogyan töltöd az utolsó napot a Life.hu Csajfeszten.

Itt a helyed a zárónapon is!

Végre találkozhatsz sztárszerzőinkkel a Life.hu Csajfeszten!http://www.life.hu/news/20140530-a-life-hu-csajfeszt-szombati-napjan-sztarszerzoinkkel-nanasi-pallal-szily-noraval-takacs-noraval-is.htmlMájus 31-én, szombaton egyebek mellett Müller Péterrel, Szily Nórával, Takács Nórával, Ördög Nórával és Csonka Andrással is személyesen „randevúzhatsz" a Life.hu Csajfeszten. De lesz még fáklyás kangoo, koncert és rengeteg csajos program. Íme, egy kis ízelítő.NewsOrigoTovább dübörög a Life.hu Csajfeszthttp://www.life.hu/news/20140529-a-life-hu-csajfeszt-masodik-napjanak-programjai-a-corvin-setanyon.htmlA Life.hu Csajfeszt második, azaz pénteki napjának legizgalmasabb és legszórakoztatóbb eseményeit szedtük össze. Divatbemutató, LGT Respect és Radics Gigi koncert – ez csak egy kis ízelítő a május 30-i programokból.News--Küldj egy szelfit a Life.hu Csajfesztről és nyerj!http://www.life.hu/news/20140529-kuldj-egy-szelfit-a-life-hu-csajfesztrol-es-nyerj.htmlA Life.hu Csajfesztre nyereményjátékkal is készültünk. Posztolj a Life.hu-val kapcsolatos szelfit az Instagramra a Life.hu Csajfeszt ideje alatt, és nyerj Life.hu ajándékcsomagot!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.