Ryan ONeal szerelmespár Ali MacGraw romantikus akkor és most Love Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív fotó készült a Love Story két sztárjáról, a most 73 éves Ryan O'Nealről és a 75 éves Ali MacGraw-ról.

A Love Storyt minden idők legromantikusabb filmjének kiáltották ki. És tényleg, aki látta az 1970-es alkotást, benne Jenny és Oliver szívbemarkoló szerelmi történetét, az biztosan nem bírta ki sírás nélkül. (Tisztelet a kivételnek.) Nos, a legendás színészek most, 44 évvel a mozi után ismét összeálltak egy fotózás kedvéért, amelyet a Hollywood Reporter közölt. Így festenek most:

Forrás: Austin Hargrave (The Hollywood Reporter magazin)

A két színésszel a magazin interjút is készített, amelyből kiderül egyebek mellett, hogy bár a film egyáltalán nem happy end lett, Ryan és Ali végignevették a forgatást. Előbbi egyébként azzal viccelődött, hogy Ali csak azért kapta meg a főszerepet, mert hozzáment a filmstúdió vezetőjéhez. Érdekes, hogy a film egyik leghíresebb soráról, „A szerelem azt jelenti, sosem kell bocsánatot kérned" O'Neal úgy vélekedett: „ez hülyeség, kérjetek bocsánatot!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.