Ryan ONeal szerelmespár Ali MacGraw romantikus akkor és most Love Story
Exkluzív fotó készült a Love Story két sztárjáról, a most 73 éves Ryan O'Nealről és a 75 éves Ali MacGraw-ról.

A Love Storyt minden idők legromantikusabb filmjének kiáltották ki. És tényleg, aki látta az 1970-es alkotást, benne Jenny és Oliver szívbemarkoló szerelmi történetét, az biztosan nem bírta ki sírás nélkül. (Tisztelet a kivételnek.) Nos, a legendás színészek most, 44 évvel a mozi után ismét összeálltak egy fotózás kedvéért, amelyet a Hollywood Reporter közölt. Így festenek most:

Forrás: Austin Hargrave (The Hollywood Reporter magazin)

A két színésszel a magazin interjút is készített, amelyből kiderül egyebek mellett, hogy bár a film egyáltalán nem happy end lett, Ryan és Ali végignevették a forgatást. Előbbi egyébként azzal viccelődött, hogy Ali csak azért kapta meg a főszerepet, mert hozzáment a filmstúdió vezetőjéhez. Érdekes, hogy a film egyik leghíresebb soráról, „A szerelem azt jelenti, sosem kell bocsánatot kérned" O'Neal úgy vélekedett: „ez hülyeség, kérjetek bocsánatot!"

Budapest legújabb dizájnlakásában jártunk – a lélegzetünk is elállthttp://www.life.hu/news/20140627-a-design-apartments2-belso-terei-metro-repulogepbelso-es-jachtra-emlekeztetnek.htmlHogyan fér el egy budapesti földszinti lakásban egy metró, egy repülőgép és egy jacht? Most megmutatjuk!NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓ, micsoda büszkeség! Egy külföldi oldal is felfigyelt a menő budapesti tűzfalakrahttp://www.life.hu/news/20140627-a-budapesti-tuzfalakrol-keszitett-fotot-a-life-hu-amit-megosztott-egy-kulfoldi-portal.htmlA Life.hu legújabb tűzfalas Insta-fotóját osztotta meg egy külföldi portál.NewsOrigoMi lett a Hetedik mennyország szépfiújával?http://www.life.hu/news/20140625-barry-watson-a-hetedik-mennyorszag-sorozat-sztarja.htmlUgye, még nektek is rémlik a sorozat Matt Camdenje, Barry Watson? Így változott meg az évek során.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.