Újabb nyomra bukkantak a 2007-ben eltűnt kislány ügyében

Forrás: AFP/Carl De Souza -
kutatás rejtély rendőrség nyomozás eltűnt kislány Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el egy portugáliai nyaralás alatt. A nagy port kavar eset most újra címlapokra került, mert ismét kutatni kezdtek a kislány holtteste után.

2007-ben a portugál rendőrség, a Guarda Nacional Republicana nyomozása után megállapították, hogy a kislányt elrabolták. Később a Polícia Judiciária (a portugál nyomozóhivatal) kijelentette, hogy feltételezésük szerint a kislány meghalt a szobában, mielőtt elvitték onnan. A nyomozás során többen is állították, hogy látták Madeleine-t Portugáliában vagy máshol. Sőt, olyan feltételezések is napvilágot láttak, miszerint Madeleine-t a szülei ölték meg. Az ügy évekig húzódott és végül a nyomozóhatóságoknak nem sikerült a rejtélyt megfejteni.

Most azonban valaki azt állítja, 2007-ben Portugáliában a kérdéses napon attól az üdülőterülettől nem messze, ahol a család megszállt, láttak egy férfit egy kislánnyal a kezében. A nyomozás ezért új értelmet nyert és a rendőrség nagy erőkkel felvonult a kérdéses területre. Ásni kezdtek és radarokkal keresik a holttestet. A Scotland Yard nyomozói mindent bevetnek annak érdekében, hogy a végére járjanak Madeleine McCann történetének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.