Kiszel Tünde gigadekoltázst villantott

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde -
Kiszel Tünde mellek dekoltázs naptárdíva villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Kiszel Tündét egyáltalán nem zavarja, ha a férfiak a Facebook-oldalán tesznek neki ajánlatokat. Sőt, lehet, hogy éppen ez a cél... 

Kitört a vakáció, Tünde és kislánya, Donatella pedig igencsak kihasználják a suliszünet első napjait. Ezúttal a budaörsi bobpályán múlatták az időt, a naptárdíva pedig szemmel láthatóan élvezte a száguldást. Olyannyira, hogy még az sem zavarta, hogy keblei némiképpen elszabadultak csúszás közben, amit az alábbi fotón meg is nézhetsz:

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde

Valami teljesen értehetlen okból kifolyólag érezhette csak úgy a Viva Comet gálán új hódolót villantó Tünde, hogy a fényképnek mindenképp fel kell kerülnie az internetre, mi nem vagyunk biztosak abban, hogy ezt látni szerettük volna.

A Facebook tanúsága alapján azonban a celeb rajongótábora egyenesen lájkcunamit zúdított Tündére, sőt, sokan kommentet is írtak a fénykép alá. Van, aki legszívesebben eljátszadozna a naptárdíva dús idomaival, de ilyen udvarlást is olvastunk: "Jó nagy, könnyen ki tud esni".

A posztjához Tünde is hozzászólt, és megköszönte a nyálcsorgató kommentelők kedvességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.