Közleményt adott ki Szöllősy-Csák Gergely családja

közlemény Szöllősy-Csák Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Dumaszínház és a Showder Klub szereplője. Friss információk szerint a 36 éves humorista halálát baktériumfertőzés okozta. Ezt most már a család közleménye is megerősíti.

"Családtagunk, Szöllősy-Csák Gedeon Gergely halálával kapcsolatosan az interneten és egyes újságcikkekben napvilágot látott és keringő találgatások okán az alábbi nyilatkozatot tesszük közzé.

"Gergő halálát gyors lefolyású bakteriális fertőzés okozta, ezzel került kórházba. A kórházban lelkiismeretes és szakszerű ellátásban részesült, mindent megtettek annak érdekében, hogy ne a betegség győzedelmeskedjen, azonban Gergő szervezete az orvosok minden igyekezete ellenére sem tudott felülkerekedni a betegségen. Nagyon megrendültünk Gergő hirtelen, tragikus elvesztése miatt. Nagyon köszönjük azt a sok szeretetet, amit az elmúlt napokban felé kinyilvánítanak. Mindenkit arra kérünk, hogy méltatlan találgatásokkal, feltételezésekkel ne súlyosbítsák senki bánatát, kérjük, hogy tartsák tiszteletben minden Gergőt szerető ember gyászát.

A Gyászoló Család"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.