Brazília felsőtest szexi spanyol válogatott focivébé Kamerun brazil válogatott Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neymar vezérletével Brazília hétfőn 4-1-re legyőzte Kamerunt, és ezzel megnyerte az A csoportot a focivébén. Gólörömében szerencsére megfeledkezett magáról és megmutatta szexi idomait.

A hétfő esti meccs után Neymar a brazil válogatott megmentője lett – és a mi szívünk elrablója. Bár fura hajáért nem vagyunk oda, csodálatos felsőtestéért sok mindenre képesek lennénk! :)

Forrás: AFP/Vanderlei Almeida

Brazília megnyeri a vébét?

Ha így lesz, az szinte egyedül Neymaron múlik. Mi történik, ha kidől Az Ember, Akinek Nincs Helyettese? Az Origo.hu ennek járt utána. Olvasd el a cikket IDE kattintva.

Legközelebb szombaton láthatod a szexi játékost, amikor a brazil válogatott a nyolcaddöntőben Chile ellen lép pályára. Addig is kárpótlásként ez a fotó:

Forrás: AFP/Francois Xavier Marit

Korábban sem mentünk el szó nélkül a kockás hasak mellett (nőből vagyunk, na!). Akkor a címvédő spanyol válogatott gyönyörű játékosain akadt meg a szemünk, akik sajnos már elbúcsúztak a vébétől. Formális utolsó találkozójukon, hétfőn azért 3-0-ra nyertek a már szintén kiesett ausztrál csapat ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.