Levél várható a Facebooktól! Vajon mi történt?

Forrás: Thinkstock -
Facebook email felhasználó levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldal e-mailben emlékezteti minden felhasználóját, hogy megszünteti a facebookos e-mail címét.

Nem nézhetők meg ezentúl a Facebookon a felhasználónév@facebook.com címre küldött e-mailek. Ezeket ugyanis a felhasználó által beállított egyéb címre irányítja át ezután a közösségi oldal – emlékezteti e-mailben minden regisztrált tagját a Facebook. Ennek apropóján érdemes mindenkinek ezen az oldalon ellenőriznie, hogy aktuális-e még a Facebookon elsődlegesként beállított e-mail címe – írja a HVG.hu.

Forrás: Thinkstock

A Facebook 2012 nyarán egy nagyon agresszív lépéshez folyamodott szolgáltatása népszerűsítése érdekében, és egyszerűen lecserélte a felhasználók által megadott e-mail címeket, és alapértelmezetten a felhasználónév@facebook.com címet mutatta az adatlapokon. A lépés hatalmas felháborodást váltott ki, mivel így nemcsak a facebookos adatlapokon íródtak át a címek, hanem a Facebookkal szinkronizáló telefonok kontaktlistáiban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.