Ezért nem vállalta a Sztárban sztárt Lakatos Márk

Forrás: TV2 -
gázsi Bereczki Zoltán Sztárban sztár zsűritag Lakatos Márk millió visszautasítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag sztárgázsira mondott nemet Lakatos Márk, amikor visszautasította a Sztárban sztár zsűriszékét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bereczki Zoltán váltja Lakatos Márkot a Sztárban sztárban. Márkot ugyanis új feladatok várják, saját boltot nyit és könyvet ír – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Azzal együtt, hogy megbecsülöm azokat az élményeket, amelyeket az elmúlt években kaptam a TV2-től, most tovább kell mennem. Egyfelől mert új kihívások elé nézek, másfelől pedig azért, mert nem szeretnék azon celebek közé tartozni, akiket ha meglát a néző, gyorsan elkapcsol, mert az összes műsorban ő szerepel. Részt vettem A Nagy Duettben Margitkával, Majka szókimondó műsorában, Kasza Tibinél, A Hal a tortánban és ma is képernyőn van a Shoppingkirálynők című műsorom. Azt gondolom, ez így is pont elég" – magyarázta a stylist, aki októbertől saját bizniszben utazik.

„Októberben nyitom meg a boltomat, amiről még nem sokat mesélhetek. Annyit elárulhatok, hogy formabontó hely lesz. Az a tervem, hogy a lehető legtöbb hölgynek segítek nagyon sokféle ruhát találni. Boldog arcokat szeretnék majd látni a boltban, magukkal és a világgal elégedett vásárlókat. A hamarosan megjelenő harmadik könyvem témája is az elégedettség lesz, egy lifestyle-kötet tele ruhákkal, stílusokkal, valamint receptekkel fűszerezve" – mondta Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.