Hoppá! Havi kétmilla haknikból?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
mulatós zene A Nagy Duett Sztárban sztár Nótár Mary Fonogram-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát persze, hogy majdnem mindenkit foglalkoztat, hogy mivel és mennyit keresnek a hírességek. A bulvár most Nótár Mary keresetét firtatja. A menedzser büszke és nem cáfol. 

A mulatós zene koronázatlan királynője, Nótár Mary duplázott: tavaly júliusban több mint kétmillió forintot zsebelt be a haknikból, idén pedig már ennek a kétszeresét - írja a Blikk. Hogy ezt miként számolták ki, azt inkább olvassátok el ott, az összeget konkrétan ugyanis senki nem erősítette meg. Igaz, nem is cáfolta...

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mary menedzsere arról beszélt, hatalmas sikernek könyvelik el, hogy az énekesnő a TV2-n a Sztárban sztár című műsorban megmutatta, nem csak a mulatós fekszik neki, A Nagy Duettben pedig Fekete László mestereként lépett színpadra, sőt 2014-ben Fonogram díjat kapott az év magyar hagyományos slágerzenei albuma kategóriában.

"Azért dolgozunk, hogy megmutassuk, nem szabad általánosítani a romákkal kapcsolatban. Éjt nappallá téve dolgozunk, Maryvel karöltve mi írjuk a szövegeket, szerezzük a dalokat, és intézzük a videoklipeket. A minőség az elsődleges irányelvünk, a számok pedig azt mutatják, hogy jó úton haladunk. Büszke vagyok az eredményeinkre. Mary ennek ellenére nem kérkedik a sikereivel, a világ egyik legszerényebb embere" – nyilatkozta Lakatos Róbert, az énekesnő menedzsere.

Mary vs. Gigi

Ahogy már írtunk róla, Nótár Mary és Radics Gigi a éppen mulatós zene témájában feszült egymásnak nemrégiben. Az egykori Megasztár-győztes kijelentette, hogy a nagyobb pénzek reményében sem énekelne kolléganője műfajában, akit azonban egy percig sem kellett félteni, azonnal visszavágott a fiatal énekesnőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.