Pál Dénes szenved a Sztárban sztártól

Forrás: TV2 EVA/Eva -
Pál Dénes szenvedés Sztárban sztár kontaktlencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes, a Sztárban sztár versenyzője kénytelen lesz a műsor alatt végig elrejteni zöld szemét, ami valószínűleg egy kicsit hozzájárult ahhoz, hogy a TV2 tehetségkutatójában sikeresen begyűjtse a tinilányok szavazatait.

Ebben a műsorban egészen biztos nem lendít sokat Dénes produkciójának megítélésén igéző szeme, amelytől elolvadnak a lányok. A Voice nyertese az a szereplő, aki szinte biztos lehet benne, hogy végig kontaktlencsében fog fellépni, hacsak nem találnak neki egy olyan világsztárt, akinek ennyire vadító a tekintete. Dénes elárulta, hogy szenvedett a kontaktlencsétől.

Forrás: TV2 EVA/Eva

"Nagyon nehezen barátkozom a kontaktlencsével, sohasem viseltem, hisz szemüvegre sincs szükségem. Hosszú ideig tartott megszoknom, csak 4-5 óra után kezdtem jól érezni benne magamat. A színes lencsét sajnos csak segítséggel tudtam betenni magamnak, szerencsére kifelé már könnyebben jött. De nem csak ez a gond: mivel színes és ezért nem egészen áttetsző, homályosan látok vele, ráadásul csíp is. Néha láttam, néha nem, ezt az állapotot meg kell szoknom. Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg minden szerepemhez kontaktlencsére lesz szükségem, ilyen színű szeme ugyanis szinte senkinek sincs" - árulta el Dénes, akitől nem áll távol a vasárnap megformálásra kerülő sármos színész lírai stílusa. Gergely Róbert előszeretettel énekel lassú és szerelmes dalokat és ezt a stílust Dénes is szereti.

"Talán nem látszik túl nagynak a különbség kettőnk között, ennek ellenére nehéz lesz hangban visszahozni Robit. Főként a hangommal kell majd 'megtévesztenem' a nézőket, ugyanis nincsenek teátrális mozdulatai, gesztusai, nem fogom felszántani a színpadot. Ettől függetlenül hiteles szeretnék lenni, ha pedig sikerül továbbjutnom, szívesen megmutatnám magam akár rocker vagy női szerepben is, ha azt osztanának rám!" - tette hozzá az első adásban ByeAlex bőrébe bújt előadó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.