Mosakodnak Balázsék a vihart kavaró, rosszízű poénkodás után

Forrás: facebook/Morning Show -
poén nemi erőszak ELTE gólyatábor Vadon Jani Rákóczi Feri botrány Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajátosan dolgozta fel a hétfő reggeli Morning Showban Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az ELTE gólyatáborban megerőszakolt lány esetét. A műsorvezetők most magyarázkodnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Fonyódligeten az ELTE gólyatáborában péntek éjszaka megerőszakoltak egy fiatal lányt. Az ELTE azóta közleményt adott ki a történtekről. Az eset után számtalan média foglalkozott az esettel, köztük a Class FM Morning Showja is, ahol Balázsék saját stílusukban, nevetgélve, poénkodva elmélkedtek a megerőszakolt lány történetén, ami miatt a kedd reggeli adásban kénytelenek voltak magyarázkodni.

Forrás: facebook/Morning Show

„Az ivós, és esetenként vetkőzős játékokból is igyekeztem kivenni a részem, mert úgy éreztem, hogy meg kell tennem dolgokat, meg kell innom a különböző piákat, vagy épp le kell vetnem a ruháimat a csapatért. A pontszámokért, a győzelemért és a közös örömért." A Life.hu körbejárta a témát és utánanéztünk, a gólyatáborokban történt kínos esetekért kik vonhatóak felelősségre.

Sajnos a médiumok úgy vették át a beszélgetésünket, ami nem fedte a valóságot. Kivettek és összeollóztak mondatokat. Mindezt azért, hogy lájkokat és klikkelés számokat produkáljanak. Ez szerintem nem korrekt. A megszólalás azóta is fent van az internet oldalunkon és bárki meghallgathatja a beszélgetést és levonhatja a saját következtetését" – mondta Balázs, aki arra is kitért, hogy mikor jótékonykodnak és összegyűjtenek 10-15 millió forintot, arról nem írnak a gonosz firkászok.

A Class Fm hivatalos nyilatkozata a történtekről:

Balázsék így reagáltak a Morning Show honlapján a vádakra: "A megerőszakolás nemhogy nem volt poén tárgya, hanem még a szervezők felelősségét is felvetettük! A gólyatáborok többségéről a véleményünket viszont a betelefonálók is igazolták. Úgy tűnik hallgatóinkat szerencsére még ilyen – like, -és kattintás vadász rosszindulatú firkászok sem tudják megvezetni. Mi csak azt reméljük, hogy a továbbiakban a magukat újságíróknak nevező egyének hasonlóan hangzatos szalagcímekkel írják majd meg azt is. Ha adakozni kell vagy jótékonykodásra buzdítani."

Szerintetek túllőtteka célon Balázsék?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.