Szikora Róbert, a jólelkű mentor bekeményített

Forrás: RTLKLUB -
Szikora Róbert X-Faktor szexi Little G Weevil X-Faktor 2014 Alföldi Róbert ének beszólás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert beszólt az X-Faktor színpadán próbálkozó Sass Barbaritának, aki nem a hangjával, hanem gigantikus melleivel hívta fel magára a mentorok figyelmét.

Barbarita szexi forrónadrágban érkezett a színpadra és tökéletes alakjával, valamint hosszan leomló hajkoronájával kirívó látványosság volt a tehetségkutató szombati adásában. A lány egy Tina Turner számmal próbálkozott. Szikora Róbert tőle szokatlan módon, kemény beszólással bírálta a lány produkcióját.

Forrás: RTLKLUB

„Ádám mellett ilyen lehetett Éva. Minek egy ilyen szép nőnek bizonyítvány, meg jó hang, nem igaz?" – mondta elmélkedve Szikora.

„Köszönjük szépen! Mit mondjak, egy másodpercét sem hittem el" – szögezte le Little G Weevil.

A lány a bírálatok után a színfalak mögött sírva fakadt, ahol kigyúrt tetkós barátja vigasztalta. Még jó, hogy az úriembert nem látták a mentorok, mert akkor jobban meggondolták volna, mit mondanak Barbaritának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.