Gengszterfilmet forgat Tilla

Forrás: A Company Hungary/Stalter György -
filmforgatás kerekesszék nagyjátékfilm Csicska (film) forgatókönyvíró Pánik (film) Tiszta szívvel Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila Tiszta szívvel munkacímű második nagyjátékfilmjének forgatása szeptember 8-án elindult. 38 napig dolgoznak számos budapesti helyszínen.

Till Attila sokoldalú személyiség. Nemcsak remek műsorvezető, de a filmes szakmában is megmutatta már, mire képes. Első filmje a Pánik volt, első rövidfilmje pedig a Csicska, mindkettő nagy sikert aratott külföldön is. Most pedig már második nagyjátékfilmjén dolgozik. A főszerepekben Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes maratonfutó bajnok és az SZFE-n végzős Fekete Ádám lesz láthatók.

Forrás: A Company Hungary/Stalter György

A film alapkérdése az, hogy nagyobb bűn-e elhagyni egy fogyatékkal született gyereket vagy bérgyilkosként mocskos gengsztereket kivégezni. Az akciódús történet középpontjában lévő húszéves fiú, a haverja és egy volt tűzoltó mindennél jobban retteg, hogy teljesen feleslegesek a társadalom számára. Amikor kiderül, hogy az alvilág számára is azok, akkor aztán igazán bevadulnak.

Forrás: A Company Hungary/Stalter György

A film forgatókönyvét Tilla írta, a producerek Stalter Judit, Rajna Gábor és Sipos Gábor, az operatőr Juhász Imre, a látványtervező pedig Ágh Márton. A filmet az A Company Hungary forgalmazza Magyarországon, és várhatóan 2015 őszén lesz a mozibemutató.

"Engem izgat a dráma. Az hoz igazán tűzbe. Sokan az alkatom kapcsán félreértik, és azt hiszik, hogy én egy vígjátéki figura vagyok, de azt gondolom, hogy az, hogy valaki könnyed, és nem búvalbélelt - attól még érdekelhetik a drámák. Még akkor is, ha a nap túlnyomó részében alapvetően pozitív, mint ahogy az is vagyok" - nyilatkozta anno Tilla a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának.
A teljes interjút IDE kattintva tudod elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.