Csak nem anonim lesz a Facebook is?

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
applikáció valódiság Facebook anonimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook állítólag olyan szolgáltatást és alkalmazást fejleszt, amely a felhasználók névtelenségét megőrzi. Pedig a közösségi oldal a kezdetektől a valódi nevek mellett foglalt állást.

Korábban a Life.hu is beszámolt arról, hogy elindult a Facebook konkurenciája, az Ello nevű oldal. Egyik legnagyobb előnyének azt tartották, hogy a Twitterhez hasonlóan nincs szükség a valós név használatára – szemben a Facebookkal. Most azonban Mark Zuckerbergék is meghátrálni látszanak. Úgy hírlik, hogy a felhasználók névtelenségét engedő szolgáltatást és alkalmazást fejlesztenek – írja a hvg.hu a New York Times értesülésére hivatkozva.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Csak az tűnik biztosnak, hogy egy különálló appról van szó, azt viszont nem tudni, hogy ezt pontosan hogyan is integrálják a Facebookba. A kiszivárgott információk szerint az anonim Facebook app néhány héten belül elérhető lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.