Éjjel-nappal Budapest ÉNB Marci autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marci a budapesti Rákóczi hídról tartott lefelé, amikor beleszaladt az előtte lévő kocsiba, a sajátját pedig alaposan összetörte.

"Nagyon nem hiányzott ez nekem, de persze egy autóbaleset mindig rosszkor jön. Mivel nem volt kitéve korábban figyelmeztető tábla, csak már az útszűkület helyszínén, azonnal hívtam a rendőröket, hogy ilyen esetben mi a teendő. De mivel nem tartottam be a követési távolságot, azt mondták, jobban járok, ha kitöltjük a betétlapokat, ők pedig nem jönnek ki, mert akkor még meg is büntetnek engem, és ki kel fizetnem az ő kiszállásukat is"mondta el Blikknek Marci.

Forrás: Sajtóklub/RTL Klub

Az RTL Klub sorozatának szereplője azt is elmondta, tudja, hogy ő volt a hibás, az pedig kifejezetten bosszantja, hogy komoly anyagi kára is keletkezett, legalább 150 ezer forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.