Íme, Karda Bea bakancslistája, lesz még meglepetés!

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea szerelem bakancslista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem áll le a meglepő húzásokkal Karda Bea, aki tandemugrást hajtott végre 4000 méter magasról 64. születésnapja alkalmából. Megtudtuk, mit tervez még az énekesnő.

Karda Bea fog még meglepetéseket okozni a rajongóinak, ugyanis hiába múlnak felette az évek, életereje és vidámsága nem kopik. Tele van tervekkel és bakancslistáját is megosztotta velünk.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu


Nyolc év tünetmentességgel a hátam mögött a mellrák után szembe akarok menni a korábbi félelmeimmel, és olyan dolgokat tervezek, amiket eszem ágában nem volt korábban megcsinálni. Van egy bakancslistám, ahol a következő célom, hogy delfinekkel ússzak, pedig nagyon félek a vízben. A harmadik álmom, hogy végre nagymama lehessek és a karomban tartsam az unokámat, de erre egyelőre sajnos még semmi esély sincsen. Szeretnék egy 'Best of Karda Bea' lemezt kiadni és talán még egy nagy esküvő is jó lenne" – árulta el Bea, akivel egy szingliknek szánt klubban beszélgettünk.
„A pasi téma működik, nem vagyok szingli. Október 23-án az ötödik év közeledik a viharos kapcsolatunkban, amelyben négyszer már szétváltak útjaink. Most nagy a szerelem, az elmúlt években sok mindenben összeforrtunk, összecsiszolódtunk: jóban-rosszban, veszekedésben és örömben. Nekem mérhetetlenül kell a törődés és nagyon ragaszkodó vagyok. A párom nem féltékeny rám, elengedett kikapcsolódni, pedig tudta, hogy hova jövök. 27 éve elváltam, megszoktam, hogy évek óta egyedül élek. Heti 3 napot töltünk együtt, hol én megyek, hol ő jön hozzám, de még így is tudunk veszekedni" – osztotta meg velünk Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.