Íme, Karda Bea bakancslistája, lesz még meglepetés!

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea szerelem bakancslista
Nem áll le a meglepő húzásokkal Karda Bea, aki tandemugrást hajtott végre 4000 méter magasról 64. születésnapja alkalmából. Megtudtuk, mit tervez még az énekesnő.

Karda Bea fog még meglepetéseket okozni a rajongóinak, ugyanis hiába múlnak felette az évek, életereje és vidámsága nem kopik. Tele van tervekkel és bakancslistáját is megosztotta velünk.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu


Nyolc év tünetmentességgel a hátam mögött a mellrák után szembe akarok menni a korábbi félelmeimmel, és olyan dolgokat tervezek, amiket eszem ágában nem volt korábban megcsinálni. Van egy bakancslistám, ahol a következő célom, hogy delfinekkel ússzak, pedig nagyon félek a vízben. A harmadik álmom, hogy végre nagymama lehessek és a karomban tartsam az unokámat, de erre egyelőre sajnos még semmi esély sincsen. Szeretnék egy 'Best of Karda Bea' lemezt kiadni és talán még egy nagy esküvő is jó lenne" – árulta el Bea, akivel egy szingliknek szánt klubban beszélgettünk.
„A pasi téma működik, nem vagyok szingli. Október 23-án az ötödik év közeledik a viharos kapcsolatunkban, amelyben négyszer már szétváltak útjaink. Most nagy a szerelem, az elmúlt években sok mindenben összeforrtunk, összecsiszolódtunk: jóban-rosszban, veszekedésben és örömben. Nekem mérhetetlenül kell a törődés és nagyon ragaszkodó vagyok. A párom nem féltékeny rám, elengedett kikapcsolódni, pedig tudta, hogy hova jövök. 27 éve elváltam, megszoktam, hogy évek óta egyedül élek. Heti 3 napot töltünk együtt, hol én megyek, hol ő jön hozzám, de még így is tudunk veszekedni" – osztotta meg velünk Bea.

Vajna Tímea: "Azt kívánom, hogy két éven belül essek teherbe"http://www.life.hu/bulvar/20141003-vajna-timea-szuletesnapjara-azt-kivanja-hogy-terhes-legyen-ket-even-belul.html32 éves lett Vajna Tímea. Születésnapja alkalmából azt kívánta, hogy 35 éves korára anya lehessen. Bár fiús anyukának érzi magát, biztos benne, hogy lánya lesz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huZámbó Krisztián boldog, hogy apja özvegyére rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/bulvar/20141003-zambo-jimmy-ozvegyenek-editnek-uj-szerelme-van-tibor.htmlRokonszenvesnek találják és elfogadják Zámbó Jimmy özvegyének új szerelmét a Zámbó család tagjai, köztük Zámbó Krisztián is. Az asszony hat év után először beszélt arról, hogy évek óta együtt van valakivel.TV + Bulvár--Klapka György mindenkit átverthttp://www.life.hu/bulvar/20141002-klapka-gyorgy-uzletember-mindenkit-atvert-becsapos-hirdetesevel-miszerint-eladasra-kinalja-vamhaz.htmlAz agyafúrt üzletember egy reklámspotban hirdette „már unom" felszólítással, hogy eladásra kínálja Vámház körúti aranykereskedését. Most kiderült, ez csak egy reklámfogás volt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.