Sosem hagyjuk ABBA - Idézz múltat, ismerkedj Argentínával és jótékonykodj szórakozva!

Forrás: Danubius Music -
November program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November harmadik hétvégéjén sem szűkölködünk izgalmas programokban. A zenekedvelők múltat idézhetnek az ABBA show-val, egy bristoli szívtiprót is meghallgathatsz az Akváriumban, de akár jótékonykodhatsz is - ráadásul egy divatbemutatón! 

The Music of ABBA

2014. november 22.
Papp László Budapest Sportaréna

Gimme, gimme, gimme a man after midnight... Biztos, hogy te is kívülről fújod az ABBA összes számát, akármelyik korosztály tagja is vagy. Eredeti hangzással, jelmezekkel és a zenekar egyik eredeti tagjával kiegészülve már számos országot bejárt a show. Azokat az élményeket élhetik át a rajongók, amelyeket régebben az ABBA-koncerteken tapasztalhattak. Bulizd végig az estét, és legyél te a Dancing Queen!

Forrás: Danubius Music

Jótékonysági gála és akadálymentes divatbemutató

2014. november 22.
Danubius Hotel Hélia

November 22-én a Danubius Hotel Hélia dísztermében jótékonysági gálát és divatbemutatót szervez a Mozdulj! Egyesület Harza Márk, a 11 éves mozgássérült kisfiú megsegítésére, aki maga is bemutatót tart a színpadon. Olyan magyar hírességek, mint Szinetár Dóra, Teszári Nóra, Sütő Enikő és még sokan mások lépnek együtt színpadra fogyatékossággal élő modellekkel, megmutatják, hogy a divat mindenkié! Az este show-háziasszonyai Molnár Andi és Novodomszky Éva, házigazdája pedig R. Kárpáti Péter. A gála borárverésének teljes összegét Harza Márk kapja. Gyere, és segíts megkönnyíteni a kisfiú életét!

Forrás: Facebook/Mozdulj Egyesület

George Ezra koncert

2014. november 24.
Akvárium

A világhírű George Ezra már nemcsak Budapestről énekel, hanem koncertet is ad az Akvárium Klubban november 24-én. Valószínűleg a fellépés is olyan izgalmas lesz, mint a bristoli srác hangja. Igyekezz, a jegyek gyorsan fogynak!

Forrás: www.georgeezra.com

Moszkvai Városi Balett: Hattyúk tava

2014. november 23.
Budapest Aréna

November 23-án 15 és 19 órakor a Hattyúk tava előadással kápráztatja el a közönséget a Moszkvai Városi Balett. Hatvan percig csodálhatod a klasszikus oroszbalett-bemutatót, a világ egyik legjobb társulatától, és utána te is táncra akarsz majd perdülni.

Forrás: moscowballet.wordpress.com

Csontváry újonnan felfedezett alkotásai

2014. november 21.
József Attila Művelődési Ház, Göd

A gödi József Attila Művelődési Ház minden festészet iránt érdeklődőt és csodálkozni vágyót vár, ugyanis előkerült Csontváry Kosztka Tivadar két, eddig nem ismert alkotása. 18 órakor mutatják be a két igazoltan eredeti alkotást. Ha szereted Csontváry műveit, ne maradj le róla!

Diktatúra Argentínában: My life after

2014. november 27., 28
Budapest, Trafó Kortárs Művészetek Háza

A budapesti Trafóban november 27-én és 28-án este 8-tól ismét egy remek darab szem- és fültanúja lehetsz. Ha izgalmasnak találod, esetleg beszéled is a spanyol nyelvet, itt az ideje gyakorolni egy kicsit. Az argentin Lola Arias My life after című darabja az 1970-es évek Argentínáját idézi meg: személyes tárgyakkal, fotókkal, ruhákkal elevenedik meg a múlt. Az előadás előtt, fél 7-kor Kovácsy Tibort is meghallgathatod, aki Argentínáról mesél.

Forrás: www.trafo.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.