Radics Gigi kutyaházért kampányol

Forrás: Vigyél haza! -
kutya Vigyél haza alapítvány Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megérkezik a kutyahideg, és a vidéki menhelyeken élő ebek helyzete kritikus.Több százan várják a telet kutyaház vagy bármilyen fedél nélkül. Giginek már régóta szívügye az állatvédelem, az elsők között volt, aki ebben az akcióban is a négylábúak segítségére sietett. 

Horgas Eszter, Király Viktor, Király Linda, Radics Gigi és a Syrtos Együttes vállalták, hogy egy estén át a gazdátlan kutyák problémáira hívják fel a figyelmet.

Forrás: Vigyél haza!

A Vigyél Haza Alapítvány és a Hangya Közösség 500 kutyaház összegyűjtésével és a helyszínekre juttatással szeretné támogatni a magukról gondoskodni nem tudó, kidobott, jobb sorsra érdemes kutyákat. November 25-én jótékonysági gálát szerveznek a fagyban segítségre szoruló, árva kutyák javára.

"Az állatok mindig is fontos szerepet játszottak az életemben, ha időm engedi, első szóra elfogadom az olyan felkérést, amelyben rajtuk segíthetek. Egy szomorú kutyaszem teljesen meghat, legszívesebben minden rászoruló kutyát hazavinnék" - mondta Gigi, aki egy pasiért sohasem hagyná el a kutyáját. Nemrég jószolgálati nagykövete lett egy webshopnak, ahol a vásárlások bizonyos százaléka három helyre kerül adományként, egyik ezek közül egy állatmenhely.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.