Szabó Zsófi imádja a munkáját - otthonában adott interjút

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szabó Zsófi Reflektor magazin otthon lóhere munka RTL Klub After-X
Az After-X új műsorvezetője úgy érzi, jelenleg minden a legnagyobb rendben van az életében, és mint mondja, azonnal megtalálta a helyét az X-Faktor csapatában.

Szabó Zsófit otthonában látogatta meg a Reflektor stábja, ahol édesanyjával és a testvérével él. Az intim betekintőből azt is megtudhattuk, a színésznő lóheréket gyűjt és számos díjat nyert lovaglással. Zsófi azt is elmesélte, hogyan érzi magát új munkakörében.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Most a helyemen vagyok, az After-X tökéletes kezdés ahhoz, hogy egyszer műsorvezető legyek. Érdekes, hogy benne vagyok egy adásban, a csapatban és máris közel engedem magamhoz őket, ez is új érzés számomra" – mesélte Zsófi.

Ha szeretnéd látni Zsófit, hol nőtt fel és hol él most KATT IDE!

Búcsúzik a sármos Mentalista – jön az utolsó évadhttp://www.life.hu/bulvar/20141105-a-mentalista-cimu-amerikai-sorozat-es-a-foszereplo-simon-baker-bucsuzik-novemberben-indul-az-utolso.htmlA CBS bejelentette, hogy A mentalista című amerikai sorozat 7. évada november 30-án indul. Ez a jó hír. A rossz pedig az, hogy ez lesz az utolsó évad.TV + Bulvár--Liptai Claudia legnagyobb álma vált valórahttp://www.life.hu/bulvar/20141105-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-amerikaban-new-yorkban-jart.htmlA műsorvezető régi dédelgetett álma volt, hogy New Yorkba utazzon. Liptai Claudia csúszkált a Rockefeller Centerben és megnézte a World Trade Center emlékére épített vízesést is.TV + Bulvár--Dalok mellé szexkönyv - merész dologba kezd ByeAlex (18+)http://www.life.hu/bulvar/20141105-byealex-enekes-a-kedvesem-cimu-dal-eloadoja-szexkonyvet-ir.htmlMárta Alex szórakoztatni és filozofálni fog első könyvével, amiben igen pikáns részletek is lesznek: előkerülnek a szexuális perverziók is.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.