Edina már nem támogatja Vikcsut a párbajon

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
ValóVilág7 VV Vikcsu VV Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap  lesz a VV7 első párbaja. A lakók ennek tudatában élik a mindennapjaikat, taktikáznak, gondolkodnak... Vikcsu lehetőséget kapott, hogy a három, szerinte nem lojális csapattársát semlegessé teheti, kiiktathatja őket támogatói közül.

Vikcsunak Dennis segített a döntéshozatalban, tulajdonképpen ellenkampányt folytatott Edina és Ádám ellen (csak nem féltékeny a fiúra?). Végül a párbajra készülő lány úgy döntött, Edinátó válik meg. Lehet, hogy ezzel Zsuzsa új támogatót nyert?

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Eközben a fiatalok hormonjai továbbra sem csillapodnak: Vikcsu rányitott Dennisre és Fannira, pont, mikor éppen harmadik takaró alatti akciójuko ügyködtek. A rajtakapás el is vette Fanni kedvét a dologtól, Dennis ezt természetesen rossz néven vette, annyira, hogy átadta Macinak szuperképességét, azaz a szolizáshoz való jog kiosztását. Az UV-függő lány ezen nagyon kiborult, nyilvánvalóvá vált, hogy ha a szoli és villabeli pasija között kellene választania, egészen biztos, hogy nem Dennis felé húzna a szíve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.