Smaragdzöld macska bukkant fel Bulgáriában - Végre megfejtették a titkát!

Forrás: Northfoto -
Várna festék smaragdzöld macska Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg az összes többi macska sárgul az irigységtől, amikor meglátja a smaragdzöld bundájú jószágot, amelyik Bulgáriában bukkant fel. Úgy tűnik, sikerült megfejteni, mitől változott ilyenné a színe.

Várnában bukkantak arra a smaragdzöld macskára, amelyikről egy ideig azt hitték, állatkínzó vandálok kapták el és festették zöldre. A legutóbbi hírek szerint viszont másról van szó. A jószág, akinek eddig nem adtak nevet, egy elhagyatott garázsban alszik, ahol szintetikus zöld festék található. A bundáját, amely napról napra zöldebb, ez festette meg.

Forrás: Northfoto

Bármennyire is gyönyörű a jószág, az állatvédők mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy a házi kedvencek szőrét ne fessék be csak azért, mert az "jobban nézne ki" rózsaszín, kék vagy smaragdzöld bundával.

Irány a bolgár tengerpart!

Bulgária sokunkban még mindig kellemes nosztalgiát ébreszt, gyermekkorunk kedvenc nyaralóhelyeként emlékszünk rá. Pedig a Napospart már korántsem az, aminek pár évtizede megismertük: nagyon is magas színvonalú tengerparti úti céllá fejlődött. A Life.hu tippjeit ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.