Öt alkalom az életedben, amikor kötelező Quimbyt hallgatnod

Quimby dráma szerelem szakítás Quimby Varázszene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quimby tökéletes u(l)travaló az élet minden területére. Örömzene, ha éppen vidám hangulatban vagy, lélekmelengető, ha pont megtépáztak, és szerelmesen szép, ha a fellegekben jársz. Összegyűjtöttük azt az öt élethelyzetet, amikor kötelező Quimbyt hallgatni.

1. Szakítás után

Nem, nincs vége mindennek. Csak éppen most múlik pontosan. És ez fáj, rossz, és csak még elviselhetetlenebb lesz. Ilyenkor segít, ha benyomod a lejátszási listádon a Quimby egyik albumát, felülsz a körhintára, és hagyod, hogy dallamaikkal és gondolataikkal kipörgessék belőled a szomorúságot. Megmenteni nem fognak, szenvedni sem tudnak helyetted, de legalább fogják a kezed és csodálatos helyekre repítenek. És kapirgálnak veled a szívek szemétdombján.

A legmegfelelőbb Quimby-album szakításhoz: Kilégzés

2. Bimbózó szerelemidőben

Az élet egyik legcsodálatosabb érzése és időszaka; az izgalmas várakozás, a tervezgetés, amikor már tudod, hogy kivel, de nem tudod, hogy mit és mikor. Amikor hirtelen minden szebb lesz, mikor az úton minden lámpa zöld, és ha számodra észrevétlenül, de egész nap mosolyogsz. A Quimby csak rádob majd erre még egy lapáttal, te pedig még csodálatosabbnak és még vidámabbnak érzed majd magad az ismerős dallamoktól, és minden egyes sortól új megerősítést kapsz a boldogsághoz.

A legmegfelelőbb Quimby-album bimbózó szerelemhez: Instant szeánsz

Orgazmusidő a Quimbyvel:

Míg a Hallelujában még csendben élveztünk bele a fürdőkádba, addig az Ékszerelmére albumon már elegünk volt a szűzből, a szajhából, untuk az óvszert és magát a szexet is. De vajon hogy cseng a valódi orgazmusidő a Quimbynél ? Kiderül Cserepes szájak és csendes élvezet a kádban című cikkünkből.

3. Fesztiváléjszakán

Ha imádod a Quimbyt, azért. Ha csak pár számot ismersz, de azok tetszenek, akkor azért. Ha a barátaid invitálnak és ígérik, hogy jó lesz, akkor azért. Ha a fiú, vagy a lány, aki tetszik, ott szeretne lenni, akkor azért menj el egyszer egy szabad ég alatti, forró, nyári éjszakás Quimby-koncertre egy fesztiválon. Garantáltan nem fogod megbánni. Ha már voltál, azért, ha pedig nem, akkor természetesen azért.

A legmegfelelőbb Quimby-album fesztiválra: Family Tugedör

4. Utazáskor

Nemcsak a hosszú, de a pár napos vagy hetes kiruccanások alkalmával is hasznos lehet a mobilodon vagy a zenelejátszódon némi hazai. Ha pedig dönteni kell, akkor a Quimby igencsak jó választás. Egy kis magyarság, sok-sok pozitív hordalékemlék, amit a számok külön-külön gyűjtögettek már össze az évek során. Egyszóval egy darab az otthonodból.

A legmegfelelőbb Quimby-album utazáshoz: Kicsi ország

Kicsempézett domboldal és autó a szerpentinen:

Peregnek alattad a kilométerek, megállás nélkül suhan el melletted a táj. Haladsz valamerre, a rádióból pedig a Kicsi ország album szövegei szólnak. A sorok és gondolatok repítenek előre, Lepedőország paplanégboltja alatt pedig szótlan angyalok árasztják a formalinszagot. Hogy milyen az, amikor a Quimby hív egy kis utazásra? Megmutatjuk.

5. Ha külföldön élsz

Ha a hazádtól, a családodtól és a barátaidtól távol élsz, még ha nem is gyötör napi szinten a honvágy, jó néha kicsit hazarepülni. Ha viszont a légitársaságok árai igencsak borsosak, vagy éppen a munkád nem enged el, a Quimby lesz a segítségedre. Előcsalogatják a messzire száműzött, de csodás emlékeket, amikor még gondtalanul feküdtél a fák alatt egy balatoni strandkoncert alkalmával, vagy mikor először csókolóztál egy kivételes valakivel egy szigetes Quimby-koncerten. Emlékezéshez, nosztalgiázáshoz és a legolcsóbban hazautazáshoz.

A legmegfelelőbb Quimby-album külföldön élőknek: Az összes lemez ajánlott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.