VV7 Fanni taktikus beszólása: "Tiszta ráncos már a nunim is"

Való Világ 7 Való Világ összefoglaló VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nap Dennis és Fanni veszekedésével indult, egyszer csak a semmiből elmúlt a nagy harag, és inkább szövetkezni kezdtek. Elég sajátos taktikát választottak.

Fanni “felhozta” magában minden fájdalmát, kemény munkával sírásra bírta magát, és lovagja kérésére eljátszotta, nagyon összevesztek. Beindult az Ádám-haditerv: a rafinált páros a kamu-szakítós műbalhéval szeretné elérni, hogy Ádám közeledni merjen Fannihoz, és ha ez összejön, minél több infót tudjanak meg az úszómester fiúról.

Minden a terv szerint haladt, a közeledés elkezdődött. Egy reggeli beszélgetés alatt Ádám megjegyezte, “Milyen cuki kis bugyikád van!" Mire Fanni annyit válaszolt, igen, mentaszínű, majd minden átmenet nélkül bejelentett: "Engem a szoli úgy öregít, már tiszta ráncos a nunim is."

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A színház viszont nem tart már sokáig, Dani és Zsuzsa rájött, hogy valami nincs rendben a gerlepár háza táján.

A villalakók megmutathatták lovaglási képességüket egy rodeó bikán. Dani csapata nyerte a versenyt, Zsuzsa nagyon otthonosan lovagolta a bikát, ő lett a villa csúcstartója.
"Én nem a bikát láttam, hanem azt képzeltem, hogy rajtam lovagolnak, szóval nagyon jó volt." –nevetgélt Maci a riportszobában, aki egyébként rettentő vicces látványt nyújtott, mikor a nagyjából vele egy szélességben lévő műanyag állaton vergődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.