VV Attila érkezett a villába

Forrás: RTL 2 -
VV7 VVAttila bulvár celeb erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik párbajozó vendégtől kapott stratégiai tanácsokat, a másikat pedig még több játékostársa támogatja, mint tegnap. Így telt a nap a villában.

Robin egész éjjel őrlődött, nem tudott aludni, mert nem amellé állt a párbajozók közül, akihez valójában húz a szíve. Úgy döntött, átáll Vikcsu mellé, így Zsuzsát már csak Dani támogatja.
Mindenki nagy meglepetésére, a korábbi széria győztese, Attila érkezett a villába, majd Zsuzsa kivételével, elég furcsa stílusban kiküldött mindenkit a kertbe, ahol a lányok Fanni vezetésével megbeszélték, milyen "jó pali". Nagyjából egy órát taktikázott az ex-játékos és a kiválasztott, majd a sok jó tanács kiosztása után Attila elhagyta a villát.

Forrás: RTL 2


Zsuzsa egy freudi elszólást ejtett el a Vikcsu ellen vívott bőröndtartó verseny közben: Danit véletlenül Dávidnak szólította. Hoppá.
A bőröndtartó versenyt végül Vikcsu nyerte, közben Dani rettentően nekifeszült mindenkinek, aki állítása szerint sportszerűtlenül szurkolt a lányoknak.
Nagy cicaharcra számíthatunk a vasárnapi párbajon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.