Antal Timi kezét a Szigeten kérte meg szerelme

Forrás: Life. hu -
Antal Timi Sziget Fesztivál Kiss Sándor lánykérés eljegyés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hivatalosan " is megkérte az egykori X faktoros énekesnő kezét kedvese - tavaly már nem hivatalosan össze is kötötték a életüket - írta a Bors.

A lány és szerelme még tavaly, néhány hónap ismeretség után bútorozott össze, majd szimbolikus esküvővel üzenték a világnak, hogy ők összetartoznak. Az igazi eljegyzés azonban váratott magára.

Forrás: Life. hu

Ez történt meg most a Szigeten, ahol Timi persze örömmel mondott igent, sőt azt is elárulta, valahol mindig ilyen lánykérésről álmodott:

"Elvitt a Sziget legszebb pontjára és kártyákat adott a kezembe, amikre kedves kis üzeneteket írt fel. A szöveg tartalmát nem árulom el, mert személyes dolgokat jegyzett fel, de az utolsóban feltette azt a bizonyos kérdést, ami minden szerelmes lány álma. Természetesen szóban is nekem szegezte, hogy hozzámen­-nék-e, én pedig boldogan mondtam igent ."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.