Szupersztárokkal erősítenek a Grammy-díjátadó gálájára

Forrás: Northfoto -
színpad Pharrell Williams gála jelölés fellépő Grammy 2015 AC/DC Beyoncé Madonna díjátadó Grammy-díj Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 8-án adják át a zeneipar egyik legrangosabb elismeréseit, a Grammy-díjakat. Íme, a gálaest fellépőinek listája.

A botrányos kampányt maga mögött tudó Madonna, AC/DC és Ariana Grande – csak néhány név azok közül, akik ott lesznek az 57. Grammy-díjátadó fellépői között.

Madonna a 2014-es Grammy-díj átadóján Forrás: Northfoto

A világ legrangosabb zenei díjátadója nem csupán a tehetségeket ismeri el, a gálaest színpadán állni is külön megtiszteltetésnek számít. A minden idők legjobb szelfije címét is viselő Ariana Grande, akit két kategóriában is jelöltek a díjra, első alkalommal lép a Grammy világmegváltó deszkájára – írja az MTI.

A fellépők közül Eric Church négy, Ed Sheeran pedig három, köztük az év albumának járó díjra esélyes X című lemeze révén. A jelöléseket Beyoncé, Sam Smith és Pharrell Williams vezeti, akik összesen hat kategóriában reménykedhetnek győzelemben. Ed Sheeran és Beck mellett mind a hárman szerepelnek a legjobb albumnak járó elismerésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.