Tápai Szabina Kucsera Gábor kajakos kézilabda szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszebb magyar kézilabdázó különleges fotósorozattal lepte meg férjét, a kajakos Kucsera Gábort, aki bevallotta, a képek láttán újra beleszeretett feleségébe.

Ahogy a Life.hu is megírta , Tápai Szabina már a szülés után szinte azonnal topformába hozta magát. A szexi sportolót nemrég barátnője, Puha Liza vette rá a különleges fotósorozatra. Az eredmény lenyűgöző lett, és ezt Szabina férje, Kucsera Gábor is elismerte.

Forrás: Smink & fotó: Puha Liza

"A fotók a barátnőm promóciójához készültek, mert azt vette a fejébe, hogy fél napra a vállalkozó szellemű hölgyekből bombanőt varázsol és lefotózza őket, hogy ezzel kedveskedjenek párjuknak. Természetesen én is szívesen álltam modellt Lizának" – kezdte Szabina, aki nagyon örült, amikor férje, Gábor elismerő szavakkal illette a végeredményt.

„A férjemnek nagyon tetszettek a fotók, az egyik kép láttán pedig azt mondta, ha most látna először ezen a képen, azonnal belém szeretne és kinyomozná, ki ez a szexi lány" – nevetett Szabina.

(Smink & fotó: Puha Liza)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.