Aleska Diamond vs. Berki Krisztián – az egykori pornósztár különleges meccsre hívta ki Berkit

Forrás: Life.hu -
pornószínésznő Google kihívás lépcső beszólás Aleska Diamond Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond felvette a kesztyűt és úgy döntött, túráztatja egy kicsit Berki Krisztiánt.  De szép is lesz, ahogy egymással küzdenek a lépcsőházában, alig várjuk ezt a meccset. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a Google 2014-ben is készített egy felmérést, amelyből kiderült, mire kerestünk rá a leggyakrabban. Ez alapján Magyarországot leginkább a ValóVilág 6. szériája, Aleska Diamond, Schumacher és a szakállas nő érdekelte. Ez a hír azonban nem nyerte el Berki Krisztián tetszését, aki azonnal féltékeny lett és szóvá tette, hogy ő csak a harmadik helyen végzett.

Forrás: Life.hu

"A listát a felnőttipar játékosa, a 'recskaboyok' koronázatlan királynője, Aleska Diamond vezeti, de azért valljuk meg, neki van egy óriási előnye velem szemben, hiszen a legősibb mesterséget űzi (170 film sem tudta elhasználni!)" - írta rajongói oldalára Berki, amit az egykori pornósztár, Aleska nem hagyott szó nélkül.

"Nem esett túl jól, hogy ilyen stílusban fogalmazta meg a véleményét, de elhiszem, hogy savanyú a szőlő. A történtek után úgy döntöttem, hogy Berki Krisztiánnak ezért be kell bizonyítania, nem csak a szája nagy. Éppen ezért kihívom egy rendhagyó futóversenyre. Egy 18 emeletes házban kell velem versenyt futnia 402 lépcsőfokon. Ha elfogadja a kihívást, még megmentheti a becsületét a szememben!" - mondta a StoryOnline-nak Aleska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.