Összeverték az M1 műsorvezetőjét

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
MTVA műsorvezető verés Borsa Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden támadták meg szombat éjjel. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak, és ütötték, közben pedig azt ordították neki: "Most hazudj!"

Az Origo értesülése szerint a híradóst arcon ütötték – legalábbis így fogalmazott a portálnak a kórház egyik vezetője, aki név nélkül azt is elmondta, hogy konkrét betegről nem adhat felvilágosítást, de aznap este egy férfit zúzódásos sérülések miatt láttak el.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Borsa Miklós egyelőre nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, így otthonában gyógyul.

"A Parkerdőben bántottam Julit, és meghalt" - Beismerte tettét a zalaegerszegi gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150414-megfojtotta-a-lanyt-elotte-hetekig-zaklatta-a-zalaegerszegi-ferfi.htmlHetekig zaklatta a 21 éves Barnabás exbarátnőjét, Julit, akit kegyetlenül meggyilkolt a zalaegerszegi Parkerdőben. News--Az Iszlám Állam Amerika felperzselésével fenyegetőzikhttp://www.life.hu/news/20150414-az-iszlam-allam-amerikat-fenyegeti.htmlA Szíria és Irak nagy részét ellenőrzése alatt tartó Iszlám Állam újabb 9/11-el fenyegeti Amerikát. Arra szólítják fel híveiket, hogy kövessenek el terrorcselekményt az USA ellen. News--Elképesztő! Nézd meg, mit rejt a Balaton fenekehttp://www.life.hu/news/20150413-nezd-meg-mit-rejt-a-balaton-feneke-lenyugozo-felvetelek-keszultek-a-balaton-ajarol.htmlLenyűgöző felvételre bukkantunk: a Balaton titokzatos világába nyerhetünk bepillantást a videóból.News--Tízen erőszakolták meg és teherbe is ejtették a kilencéves kislánythttp://www.life.hu/news/20150413-tiz-ferfi-eroszakolta-meg-a-kilenceves-kislanyt.htmlNyolc hónapnyi fogság után szabadon engedett az Iszlám Állam 227 foglyot. Idős emberek és gyerekek is voltak a túszok között. News--Clinton felesége komolyan gondolja: elnök akar lenni!http://www.life.hu/news/20150413-bill-clinton-felesege-hillary-clinton-volt-first-lady-ismet-indul-az-amerikai-elnokvalasztason.htmlHillary Clinton vasárnap hivatalosan is bejelentette, hogy indulni fog az Egyesült Államok 2016-os elnökválasztásán.NewsAFPBudapesten Tom Hanks – sztárvadászatra fel!http://www.life.hu/news/20150413-tom-hanks-szinesz-vilagsztar-magyarorszagra-erkezett-az-inferno-cimu-film-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas világsztár magánrepülővel, testőre és menedzsere társaságában érkezett meg hazánkba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.