Hajdu Steve Brian élete énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legnehezebb előadására készül Hajdu Steve: két órán keresztül állni fog. És persze énekelni, hiszen május végén végre hazánkban is bemutatják a Nem a Messiás című vígoratóriumot.

A Brian élete című film nagy slágerét, az Always look on the bright side of life című dalt is elénekli majd Hajdu Steve, aki javában készül a film oratórikus változatára, a Nem a Messiás című előadásra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Steve a napokban kezdte a próbákat Janza Katával, Homonnay Zsolttal és két operistával, Heiter Melindával és Pintér Dömötörrel. Május 31-én mutatják be először a darabot. Sokak örömére pedig Galla Miklós is feltűnik a színen.

"Két órán keresztül kell majd egy helyben állni, ehhez nem szoktam hozzá" – panaszkodik Steve - "Ezért is nem lettem királyi gárdista, bár a méreteim megfeleltek volna. Igaz, soha fel sem merült, hogy az legyek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.